добре дошли в нашия уеб сайт

Награждаване от район Оборище

Award from district Oboriste

На 28 януари 2014 г. в административната сграда на район „Оборище” се състоя тържествено връчване на почетни грамоти на  15 възпитаници от Софийската математическа гимназия, активни членове на Клуб „Приятели на Белгия-Ернест Солвей” и на техните ръководители.

Грамотите на отличените ученици и ръководители бяха връчени лично от кмета на района г-жа Йорданка Фикирлийска, която пожела бъдещи успехи на младите математици и подчерта, че тези срещи с възпитаници на елитното училище се превръщат в една добра традиция.

На срещата присъстваха зам.кметовете на района г-н Николай Марковски и г-н Петър Митев, директорът на СМГ г-н Антони Стоянов и ръководителят на Клуба г-жа Катя Дечева.

Директорът на СМГ г-н Антони Стоянов благодари на кмета на района за наградите и за помощта при осъществяването на ремонтите в сервизните помещения и оградата на училището. Г-жа Фикирлийска сподели с присъстващите ученици и учители добрата новина, че вече е осигурено финансиране за нов, втори физкултурен салон и че се полагат усилия за намиране на средства за изграждане на плувен басейн в училището.

Награждаване р-н Оборище
Награждаване р-н Оборище
Награждаване р-н Оборище
Награждаване р-н Оборище
Награждаване р-н Оборище
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg